Trampar mig svettig

Nytt år och nya vedermödor! 🙂 Familjen firade nyår tillsammans men jag misstänker att det inte kommer att ske så ofta framöver. Äldsta sonen har blivit så gammal att han kommande nyår förmodligen vill fira med flickvän/kompisar istället för sina föräldrar. Vi åt en tre rätters nyårsmiddag under kvällen och den var väldigt god. Hustrun hade lagat huvudrätt och efterrätt medan jag stod för förrätten. Jag gjorde samma förrätt som jag alltid gör på nyår, pilgrimsmusslor med bacon och valnötter. Jag har dock inget exakt recept så det blir lite variation från år till år. I år blev rätten både god och snygg tycker jag.

Min ömma vänstra fot blir långsamt bättre men det verkar ta tid och jag saknar verkligen löpningen. Jag har slagit på säcken varje dag den senaste veckan men det kan inte ersätta löpningen. Jag har funderat lite på att skaffa ett gymkort nån månad så att jag kan cykla och köra roddmaskin tills jag kan springa igen. Jag nämnde det för hustrun och hon föreslog att vi skulle köpa en träningscykel istället eftersom hon också vill motionera mer, hennes dans är hårt drabbad av corona. Lämpligt nog dök det upp en motionscykel som var till salu här i Getinge denna vecka så vi köpte den, hämtade den idag. Det är ingen riktig kvalitetscykel men den duger till att trampa sig trött på. Jag körde ett pass i eftermiddags och det var väldigt skönt att jobba sig varm och svettig igen och jag kände inget av foten när jag trampade. Att köra motionscykel är dödande tråkigt men den står uppställd framför teven så jag tittade på ett gammalt avsnitt av brittiska Time team (om arkeologiska utgrävningar) och det gjorde tiden mindre lång.

När vi hämtade cykeln så passade vi på att tvätta bilen också. Vi körde ”min” bil, Passaten, och den tvättas inte ofta men den blev riktigt snygg efteråt. Bilen går bra men den har krånglat ändå, den här veckan har vi bytt låskistan i både bakluckan och förardörren. Det är tydligen ett vanligt Volkswagenfel att låskistorna pajar men jag vill gärna kunna låsa bilen så det var inte mycket att be för.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/trampar-mig-svettig/
Twitter
INSTAGRAM