I våras gjorde jag en pipvideo där jag kommenterade (på ett positivt sätt) att en som jag följer köpt en promenadkäpp av den ganska kända pip- och käppmakaren Phil Rivara. I inlägget visade jag upp en enkel käpp jag gjort, inte för att jag behöver käpp utan bara för skojs skull och för att jag hittat en så väldigt lämplig gren. I morse satte jag nästan kaffet i vrångstrupen när jag såg att Phil Rivara hade kommenterat mitt inlägg! Det kändes både kul och lite genant (mina pipor och käppar ligger ju ljusår ifrån det han gör).

Helgen har för övrigt varit ok, vi har fått en del gjort, fått besök och dessutom haft en massa bilar ståendes på gårdsplanen. Bilarna tillhör folk som varit här på ”clinic”, d.v.s. en sorts hästkurs (som hållits i logen och i en av hagarna). Jag tror att helgens kurs handlat om hur man förbättra sin kommunikation med sin häst med enkla medel, s.k. ”Natural horsemanship”. Hustrun och jag har inte varit involverade i kursen på nåt sätt utan det är en som har hästar i stallet som har dragit igång den. Det är inte ofta det står så här många bilar på gårdsplanen och det är kul att det är lite aktiviteter här.

Pirana är bättre i sin vrickade hov och vi har börjat promenera henne ett par gånger om dagen. Förhoppningsvis ska vi kunna släppa ut henne i hagen någon av de närmsta dagarna, hustrun ska prata med veterinären i morgon.

Avslutningsvis två bilder på återkommande motiv.

Var vänlig följ och gilla: