Jag hade grått och lila som grundfärger i kläderna idag. Jag försökte bryta av det med en orange och brun bröstnäsduk. Det orange matchade bra till det gråa och lila, det bruna är jag mera osäker på men jag har ingen helorange bröstnäsduk så då fick det bli lite brunt också.

På förmiddagen så var jag på Socialförvaltningen och sen hade jag några timmar att fördriva innan det var dags för min terapi. De timmarna sysselsatte jag mig med lunch på CLAVIS (de serverade en fantastisk kycklinggryta med bulgur) och med att gå på Myrorna och Emmaus. På Myrorna köpte jag en kavaj och två böcker (”Den keltiska ringen” och ”Stunder av verklighet”). Jag har läst ”Den keltiska ringen” innan och det är en spännande seglingsdeckare som utspelar sig i skotsk och irländsk miljö.arts_in_corrections_aStunder av verklighet” är regissören Jan Jönsons berättelse om hur han, med hjälp av fångar, satte upp Beckets ”I väntan på Godot” på Kumlaanstalten och på det beryktade fängelset San Quentin i Kalifornien.

Kavajen jag köpte är inte till mig. Det är en jättesnygg damkavaj ikavaj_svarmor_a tweed, precis ett sånt plagg som jag skulle vilja att min fru använde. Tyvärr är det inte hennes stil. Jag köpte därför kavajen för att ge till svärmor. Jag tror att hon kan gilla den. Min fru ska till sina föräldrar i helgen och hon får ta med sig kavajen dit. Tycker svärmor inte om kavajen (eller om storleken är fel) så kan jag lämna tillbaka den på Myrorna nästa vecka.

bocker_troja_orange_aPå Emmaus införskaffade jag ett bälte i en modell som jag inte har sen tidigare och lite orange persedlar. De orange persedlarna bestod av en halsduk, som jag hittade i deras femkronorslåda, och en orange barntröja som jag ska klippa sönder och göra en bröstnäsduk av.

Jag har på mig den orange halsduken på kortet tilljohan_selfie_lila_orange_a höger. Jag tycker att den ger en annars något dyster utstyrsel lite färg och energi. Om det ser ut som jag saknar energi på bilden så beror det nog på att den är tagen i väntrummet till min terapeut – precis efter att jag insett att jag hade glömt att det inte var nån terapi idag. Jag hade tagit mig dit i onödan.

Var vänlig följ och gilla: