Ersättningsarmbandet från Kaplans har kommit nu. Jag satte det på Technosklockan eftersom jag villehorolog_a ha ett brunt armband på Omegan. Att sätta fast armbandet var inte helt problemfritt. Jag lyckades till slut men inte innan jag haft sönder de befintliga sprintar som satt på klockan. Som tur var skickade Kaplans med två extrasprintar. Efter trixandet med armbandet tror jag att man tryggt kan säga att mina karriärmöjligheter inom urmakaryrket är synnerligen begränsade.

Jag kan nu välja mellan tre klockor. De skiljer sig åt i färg, form och storlek ochklockor_3_a med det utbudet så tror jag att jag kan matcha det mesta i min garderob.

I morse lyssnade jag på ”In spite of ourselves” med John Prine och Iris DeMent då min fru frågade var jag hittar all konstig musik jag lyssnar på. Jag tror att hon syftade på låtar som:

 

I´d love to kiss the BanglesThe Saw Doctors

I-feel-like-I´m-fixing-to-die-ragCountry Joe McDonald

The pick-up truck songJerry Jeff Walker

Over the rainbowMe first and the gimmie gimmies

I´m a better anarchist than youDavid Rovics

Longhaired redneckDavid Allan Coe

Det är inte svårt att hitta bra musik på Youtube. Har jag bara en bra låt så är det bara att nysta vidare bland de förslag som dyker upp i högerkanten på skärmen. Samkör man de förslagen med Wikipedia så är det snabbt gjort att hitta riktiga pärlor, som de ovan. 🙂

Idag har jag varit väldigt nöjd med mina kläder. Nöjd med både hur jag sett ut och med det faktum attjohan_selfie_eghandigt_2_a jag själv har ändrat/förbättrat en stor del av dem på nåt sätt. Om vi börjar uppifrån så har jag plockat ur svettbandet ur hatten för att få den tillräckligt stor för mitt huvud med storlek 59, rocken har jag färgat om, skjortan har jag tagit in i ryggen så den har blivit mindre, västen är gjord av en för liten kavaj, bröstnäsduken var en gång en slips och byxorna har jag smalnat av benvidden på. johan_selfie_ben_a

Kavajen och scarfen har jag inte gjort nåt med men jag är nöjd med dem ändå. Kavajen tycker jag om för färgen och för att tyget är en väldigt mjuk och skön ull-/kashmereblandning och scarfen gillar jag bara för att jag vågade ha den. Jag tycker om att ha scarf men jag vågar inte ha det så ofta eftersom jag vet att det inte alltid blir snyggt, ibland blir det bara väldigt ”osnyggt”.scarf_drones_club_a Jag kan ibland få samma dåliga vibbar av en scarf som att se nån med skjortan onödigt mycket uppknäppt. I dag tycker jag dock att jag höll mig rätt sida om snygg/osnyggränsen. Fast jag känner å andra sidan folk som tycker att en scarf alltid ligger på fel sida den gränsen.

Var vänlig följ och gilla: