I går kväll drog den första höststormen in över Halland. Fast så farligt blåste det inte, eller så märkte jag bara inte av det för att jag kröp till kojs väldigt tidigt (typ 20-tiden). Lite blåste det dock för alla kastanjerna från träden på gårdsplanen hade ramlat ner i morse. Efter att krattat ihop dem så börjar det bli dags att tänka på bortforslingen i stor skala men den får vänta tills i morgon.

Blåsten har gjort att det känts lite ruggigt inomhus idag så jag tände säsongens första brasa i kakelugnen. Den värmer gott och har en hög mysfaktor.Några som inte verkar bry sig om blåst är fåren, de var sig precis lika när jag tittade till dem idag – d.v.s. helt fokuserade på innehållet i hinken jag hade med mig. Det är lite kul att stå och titta på fåren när de äter från de högar med pellets- och betforblandning jag lagt upp. Det blir trång kring de flesta högarna men ett par av tackorna är fenomenala på att tackla undan alla som kommer i närheten av ”deras” hög med mat.

Var vänlig följ och gilla: