Idag började vardagen med praktik igen. Det var en hel del ”tillbaka-till-jobbet”-känsla både att johan_praktik_20160808åka dit och att vara där, det var dock en positiv känsla – roligt att komma tillbaka och tjabba med folk om hur de haft det i sommar. Jag kände också att jag helt kopplade bort praktiken, och vardagen i stort, på Irland. När jag var där så var min uppmärksamhet inriktad på två saker – att njuta av Irland och att göra vad jag kunde för att allting skulle flyta så smidigt som möjligt. Jag tycker att jag lyckades hyfsat med båda sakerna.

Irlandsresan börjar nu ta slut på riktigt i och med att bagaget börjat dyka upp här hemma. vaska_1_aterfunnen_aHustrun fick sin väska idag och min och barnens väskor ska komma i morgon. Jag vet inte hur de skickat väskorna som kommer i morgon men dagens väska var berest, från Kastrup hade den passerat både Helsingfors och Bromma innan den nådde Halmstad och kördes hit.

Att komma tillbaka till vardagen innebar också att välja kläder för johan_diskret_gubbigidag, jag landade i en ganska diskret, lite brittisk (och gubbig) utstyrsel där jag använde den nyinköpta linnenäsduken (servetten).

Till praktiken idag så hade jag också med mig pipstället som jag köpte på en loppis innan vi åkte till Irland. Piporna som hörde till stället är kvar hemma men jag tog pipstall_praktikenmed två andra pipor som ska få stå och skapa lite trevnad på mitt kontor. Piporna jag tog till praktiken är båda ganska små och jag har märkt att jag föredrar lite större, massivare pipor, de ligger bättre i handen tycker jag.

Var vänlig följ och gilla: