Igår eftermiddag så lyckades jag och ungarna både skjuta luftgevär och köpa jeans. Skyttet ägde rum i skyttehallen i Trönninge strax söder om Halmstad och jeansen införskaffades på Hallarnas köpcentrum. Jag försöker undvika att handla där eftersom det brukar vara mycket folk men i går var det inte farligt alls. Byxköpet gick väldigt smidigt, den äldre sonen gillade det första par han provade och den yngre ratade bara ett par innan han var nöjd. Det par han valde var de första byxor han fått som inte är i barnstorlek. Han har nu lämnat centilong bakom sig och övergått till vuxenstorlekar i tum. Ännu ett tecken på att tiden går….

Jag hade passat på att klä mig i brunt och orange till utflykten med pojkarna, ville matcha den guldfärgade ringen i näsan. Skjortan jag hade är väldigt snygg men av nån anledning så har jag den väldigt sällan. Jag köpte den på Carlanders herrekipering i Halmstad för väldigt många år sen men den passar fortfarande bra. Den är som sagt var väldigt snygg och jag måste försöka få in den oftare i mina utstyrslar. Västen jag har på fotona var ursprungligen en dubbelknäppt linnekavaj från Corneliani och tyget i den är fantastiskt. Jag hade gärna använt den som kavaj men den var på tok för kort i ärmarna för mig så jag gjorde om den till en väst.

Det är några dagar sen jag bytte stiftet i näsan mot en ring och jag måste säga att jag gillar bytet. Den enda nackdelen jag kan komma på än så länge är att den är lite ivägen när jag ska torka snor och svett från näsan när jag springer. Jag trivdes jättebra med stiftet men ringen känns verkligen kanon. Det är ungefär samma härliga känsla som när jag började ha en ring i örat. Sönerna har vant sig vid näspiercingen (tror till och med att äldsta sonen gillar den) men hustrun är fortfarande inte imponerad. Jag vill dock behålla den, för min egen skull och bara för att jag mår bra av det, så hon vänja sig vid mitt nya utseende, eller så får hon slänga ut mig. Jag återkommer med vilket det blev… 🙂

Var vänlig följ och gilla: