I torsdags förra veckan så bytte jag till ett kortare stift (8 mm) i näspiercingen eftersom det som satt där tidigare (10 mm) var lite för långt när svullnaden i näsan gått ner helt. Nu visade det sig att det kortare stiftet var för kort och det resulterade i att toppen på smycket började skava runt ingångshålet på näsvingen. Jag verkar behöva ett nio millimeter långt stift och ett sånt har jag inte – ännu, jag har beställt ett idag. För att hålet i näsan ska få lufta lite så satte jag därför i en ring i morse. Det är lite tidigare än jag tänkt mig men förhoppningsvis går det bra. De säger att nytagna hål i näsan sluter sig väldigt fort så därför vill jag ha nåt i näsan och inte bara låta det vara.

Nu är vinter-OS slut och det gick tydligen bra för Sverige men jag såg ingenting alls av OS. Jag har inga av de kanaler som sände evenemanget på teven hemma men jag hade kunnat gå över till en granne och titta. Den här olympiaden tyckte jag dock var osmakligare än alla tidigare (Berlin 1936 undantaget) så jag tog ett medvetet beslut att inte titta. Den Internationella Olympiska Kommittén (IOK) sålde verkligen det lilla som var kvar av dess själ när de tillät Kina att arrangera OS. De finska hockeykillarna må förlåta men IOK (med Sveriges egen ”demokratiförkämpe” Gunilla Lindberg i laget) har tillsammans med den kinesiska regimen lyckats ta de mest spektakulära guldmedaljerna den här gången. Grenarna jag tänker på är kast med liten uigur, snabbast genomförda etniska rensning, effektivaste förtrycket av demokrati och mänskliga rättigheter samt störst antal munkavlebelagda idrottare.

Killarna har sportlov den här veckan och planen är att jag ska försöka aktivera dem lite. Det vi talat om är luftgevärsskytte (som de testade för flera år sen) eller skridskoåkning. Sen behöver de nya jeans också så om jag orkar så ska vi införskaffa såna med. Det hela skrämmer mig lite men förhoppningsvis ska det gå bra.

Var vänlig följ och gilla: