Idag fyller jag 44. Tiden går, det känns som om det inte var länge sedan jag var 22 och träffade min fru. Nu har vi snart varit tillsammans i 22 år, halva mitt liv. Det känns otroligt, och fantastiskt.

Födelsedagen har väl inte varit nån höjdare. Jag har varit väldigt trött och nedstämd. Jag grubblar lite över saker jag måste ta tag i nästa vecka men mest är jag bara nere och trött.

Ingen födelsedag utan presenter. Jag brukar tycka det är onödigt när min fru köper födelsedagspresenter till mig (jag vet att det är en otacksam inställning). I år hade hon köpt presenter till oss, det kändes jättebra. Hon har köpt biocheckar så att vi kanske kommer iväg på bio lite oftare än tidigt. Vi tycker ju alltid att det är roligt när vi väl kommer iväg. Hon har också köpt en dagstur på en av kanalbåtarna på Göta kanalgota_kanal_a. Det ska bli kul. Nån gång skulle jag vilja åka på en hel kanalkryssning men en dagstur är en början.

Jag har köpt en klocka till mig själv. Jag köpte den på Kaplans auktioner på nätet (fick den förra veckan). Det är en Tärnantarnan2_a. Det är ett svenskt märke från 1950- och 60-talet (min är från 50-talet) med schweiziskt urverk. Klockan är manuell och jag glömmer bort att dra upp den. Klockan hade ett metallarmband men jag har bytt det mot ett i läder. Armbandet kostade lika mycket som klockan.

Var vänlig följ och gilla: