I morse så kom jag igång och sy igen för första gången på länge. Jag blev klar med min Bugattirock johan_rock_bugatti_2som johan_rock_kortadjag ”slaktat” genom att ta bort fodret i den för att göra en vår-/höstrock av en vinterrock. Jag har också tagit in rocken i ryggen och gjort den en decimeter kortare (klicka på mittenbilden så blir den lite större och tydligare).rock_kortad_insida_2 Rocken är rätt ”lös och ledig” och kanske inte så modern men jag tycker att den blev bra. Jag har länge saknat en brunaktig vår-/höstrock och jag tror att den här rocken kommer att fungera bra som en sån. På det högra fotot har jag rocken innan ”slakt” och det vänstra är taget efter ingreppen. Ni får själva bedöma om ni ser nån skillnad. Jag har plockat bort rätt mycket material från rocken mellan bilderna men jag har samtidigt försökt att göra den mindre tältlik när strukturen (d.v.s. fodret) försvann.

Lördagen har förövrigt förflutit relativt stillsamt. Vi har försökt få ordning i det nya köket, ungarna har ömsom lekt jättebra med varandra och ömsom stått och skrikit åt varandra. På eftermiddagen gick jag och pojkarna ut för att de skulle rida på Pirana men väl ute så försvann deras ridlust. Det slutade med att jag gick en sväng med hästen istället. Först tog vi en runda i skogen och sen så sprang jag med henne på grusvägen. Hon var väldigt het idag, låg på i traven och på andra vändan så gick hon flera gånger över i galopp och gjorde bocksprång. Det är tur att hon är en liten och hanterlig häst.apodos_rulle

Jag sa ju upp mina mediciner via Apodos när utlämningen lämnade apoteket i Getinge. I går var jag därför och hämtade ut alla mina mediciner i burkar/förpackningar så att jag själv ska kunna lägga dem i en dosett. Det blev en lång lista av etiketter när farmaceuten skrev ut medicin_etikettermedicinetiketterna till mina mediciner. Jag har nu laddat dosetten för en vecka framåt.

Var vänlig följ och gilla: