Nu har det blåst igen. Jag tycker att den här stormen kändes mer än Simone. Det riste och skakade så i huset att jag inte kunde sova ordentligt. Strömmen gick vid 20-tiden i går och kom tillbaka vid 04-draget i morse. Det hade hunnit bli rejält kallt inomhus då (utom i vardagsrummet där vi eldat i kakelugnen). Vi hade också ett kortare strömavbrott mellan 16.30-17 nu på eftermiddagen. Troligen bröt de strömmen för att kunna komma åt att laga ledningarna någonstans.

Vi har fått ett vattenproblem. Vi har en 100 meter djup borrad brunn och för några veckor sedan gjorde vi en vattenanalys. Nu har vi fått analysresultatet och vattnet innehåller koliforma bakterier. Vi har kontaktat firman som borrade brunnen och dessutom en kollega till mig som är specialist på grundvatten och brunnar. Både han och brunnsborrarna är konfunderade – det borde inte finnas koliforma bakterier i en så djup brunn som vår. De ska hjälpa oss att ta reda på orsaken och vilka åtgärder som behövs. Vi har också bestämt oss för att pojkarna inte ska dricka kranvattnet tills problemet är åtgärdat. Det blir köpevatten för deras del. Det blir också köpevatten i matlagningen eftersom det tydligen inte alltid räcker att koka vattnet. Det blir lite bökigt. Jag borde ha inställningen att det bara är att gilla läget och försöka hitta och åtgärda problemet så fort som möjligt. Tyvärr känns det inte riktigt så. Jag tycker det är väldigt jobbigt att det här dök upp nu. Det känns som om det är nåt som jag inte riktigt orkar med. Det känns extra surt att vattnet inte är bra eftersom vi borrade brunnen just för att få ett rent och bra vatten.

Igår fyndade jag på Myrorna. I september fick de in en snygg Burberry-rock.burberrys_rock_a De ville dock ha 585 kr för den och det var på tok för mycket. Jag var rätt säker på att de inte skulle få den såld till det priset och tänkte för mig själv att om de sänker priset till 100 kr så köper jag den. Jag har hållit koll på den och sett att priset krupit nedåt allteftersom veckorna passerat. Igår var den slutligen nere på 100 kr. Jag tror det är ett bra pris. Det är ingen klassisk Burberry trenchcoat (dubbelknäppt med skärp) men det är en snygg och tidlös rock av ett välkänt och renommerat märke.burberrys_marke_a Jag ska se om jag kan sälja den i Göteborg. Får jag inte ett bra pris för den där så behåller jag den själv.

Var vänlig följ och gilla: