Idag har jag varit riktigt trött men med lite hjälp så har jag lyckats trotsa den och få saker och ting gjorda. Dagen började med att jag inte klev upp vid sju som planerat utan sov ända till halv nio. Trots sovmorgonen så var jag fortsatt trött men eftersom min älskade fru har mycket av det driv jag saknar så hände det saker ändå. På förmiddagen körde vi bl.a. en sväng med Pirana, det var andra turen sen hon friskförklarades förra veckan. Det är en fröjd att se henne framför vagnen nu, hon är verkligen pigg och glad över att få vara jobba lite igen.

Fotot, som togs på premiärturen i söndags, visar att hustrun hade sällskap på kuskbocken – där fanns en stor kavaj och en liten kis. Det var blåsigt i söndags och sonen började frysa så han fick låna min tweedkavaj. Med tanke på hur fort tiden går så kommer jag väl vakna en morgon och inse att sonen vuxit i kavajen (kvalitetsmässigt bör den hålla så länge).

Även om jag kommit igång i samband med körningen så var jag fortsatt trött så efter lunchen blev det en siesta på 90 minuter. Den skingrade dock inte tröttheten men hustrun (som nog var lika trött som jag) föreslog att vi skulle köra till Återvinningscentralen i Getinge med en del av bråten vi har liggandes på logen. Jag ville verkligen inte men det var en sån klockren ”borde”-grej att jag inte kunde säga nej. Vi lyfte in så mycket vi orkade i släpet och körde ner till byn. Vi var där strax efter att ÅVC:n öppnat men där var ändå knökat med folk, vi fick dock tömt vårt släp. Ska jag vara ärlig så tömde hustrun det mesta eftersom jag träffade en vi känner men inte sett på länge så jag stod och tjabbade en lång stund.

Var vänlig följ och gilla: