Jag brukar blogga varannan dag men i helgen så blir det glesare mellan inläggen eftersom jag är på resande fot. Resan har gått till hustruns föräldrar, via ett kort mellanspel hos några vänner i Habo. Jag har fotat lite på vägen och det hinner nog bli några bilder till innan vi är hemma i morgon kväll men de bilderna kommer i min nästa inlägg, idag blir det bara ett foto.

Fotot är taget tidigare idag när jag var ute på en roddtur. Svärföräldrarna bor vid en sjö men har inte sjötomt, eller jag kanske ska säga att de vanligtvis inte har sjötomt eftersom det var översvämning här för en vecka sen och då hade de vatten i både hönshus och verkstad.

Hustrun och barnen passar på att umgås med familjen men jag är mitt sedvanliga osociala jag och har hållit mig på min kant. Det är inte det att jag inte tycker om hustruns sida av släkten men den här sommaren har jag märkt att jag har ett enormt behov av lugn och ensamhet. Det har jag visserligen haft i flera år men i sommar har det blivit ännu mer uttalat. Det dygn som vi har varit här har jag därför huvudsakligen ägnat åt sömn, piprökning och träning (dit räknas dagens roddtur). I morse så var jag ute på en löprunda, eller kanske jag ska säga lufsrunda, hursomhelst så var den väldigt skön. Jag sprang/lufsade på skogsstigar i en riktig skog (mycket tall) till skillnad mot den skitskog vi har hemmavid och som jag sprungit lite i den senaste tiden.

Jag nöjer med den här lägesrapporten idag och hoppas kunna återkomma med en utförligare och bildsatt text på måndag.

Var vänlig följ och gilla: