Jag brukar inte gilla Henrik Dorsin men jag råkade hitta hans “En gaffel kort” på Youtube. Jag tyckte den var jätterolig. Cornelis skrattar och ler i sin himmel.

Jag har inte orkat företa mig så mycket idag. Har tittat en del på film, har bl.a. sett “Michael Clayton”. Jag tyckte den var bra – George Clooney var förstås bra men även Tilda Swinton gjorde intryck. tilda_swinton_a

I början av veckan var jag hos tandläkaren p.g.a. tandvärk. Det hade blivit sprickor under en gammal fyllning. De la in en ny fyllning och sa att hjälper inte det så återstår bara rotfyllning. Tisdag kl. 16.20 blir det rotfyllning i 1,5 timmar – yippee.

Äldsta grabben fyllde sju i tisdags och jag var en dålig pappa och var inte hemma på kvällen när det var tårta och paketöppning (jag var och sydde). I morgon ska det bli kalas – 11 ungar och eventuellt några föräldrar väntas hit. Jag har inte vågat fråga om jag förväntas medverka. Helst vill jag gömma mig i sovrummet men då gäller det att min fru och svärmor kan hålla ställningarna. Jag hoppas att jag är lite piggare i morgon. Ska lägga mig tidigt i kväll och ta en sömntablett och förhoppningsvis somna direkt.

Var vänlig följ och gilla: