Gårdagen var ingen bra dag, jag hade ont både i själen och i kroppen. Jag vet inte om det var det gråa och fuktiga vädret som gjorde det men jag hade väldigt ont i båda knäna. När det gäller de själsliga smärtorna så bestod de av oro och ångest, det trots att jag var ganska aktiv och det brukar motverka ångesten.glass_mkt_20161229

Nåt som förmodligen bidrog till att jag mådde psykiskt dåligt var det faktum att jag sov dåligt ännu en natt. Jag har sovit dåligt i snart en vecka, det har blivit mycket glass framför datorn i väntan på John Blund. Som av en händelse så svängde jag förbi SIA-glass idag och jag gick inte därifrån tomhänt.

pirana_framifranNåt roligt som hände både i går och idag var att vi körde med Pirana. Igår blev det skogskörning (i svårare terräng och med tyngre lass än vanligt) och idag så fick hon trava på det stora skiftet nedanför huset. Det roligaste med att köra med Pirana är inte själva körningen, även om den också är kul, utan att se hur roligt min fru tycker det är. Hon har fått tillbaka den där hästglimten i ögonen som försvann när vi var tvungna att ta bort vår förra häst.

Sjuåringen körde Pirana lite idag, han har gjort det förut men aldrig i trav. En framtida Stig H?pirana_trav_7_aring stout_o_skinksvalVi har hängt ut en skinksvål och i eftermiddags så tänkte jag fota några av fåglarna som käkade på den. Jag fick dock sällskap av Stout vilket gjorde att fåglarnas intresse för svålen svalnade betydligt. Utöver svålbilden så fick jag till två andra hyfsade bilder på honom, en närbild där stout_blodtorstighan ser ganska blodtörstig ut och en där han spanar in en fågel.stout_spanarNär jag läste BBC:s nyheter om Irland idag så fanns där rubriken nedan. Den svenska kopplingen bestårswedish_car_scam_a i att den bedragande bilförsäljaren utger sig för att ha jobbat på IKEA i Belfast och ska flytta hem till Sverige och därför vill sälja sin högerstyrda bil. Bilen betalas men levereras aldrig.

Var vänlig följ och gilla: