Urd blev inte så farlig som befarat även om det stundtals blåste rätt så bra, tillräckligt för att det skulle rista i huset. Jag var rätt skärrad i går kväll (sitter kvar sen Gudrun) så jag lyckades inte somna förrän vid 00.30 och fram till dess så hade vi bara haft ett kort strömavbrott. Jag hade räknat med att staket_askströmmen skulle gå under kvällen och sen vara borta till idag på förmiddagen så det var skönt att jag hade fel.

Innan jag släppte ut hästarna i morse så gick jag en runda i deras hage och kollade att staketen hade klarat blåsten och att det inte fallit nåt över dem. Hästarnas hage var ok men när jag staket_grankollade de staket som avgränsar det område som fåren kan röra sig i så var det både träd över staketet och trasiga trådar (vinden gör så att tråden skavs av där den går igenom isolatorerna). Jag kunde dock lappa ihop staketet hjälpligt så att jag kunde släppa ut fåren också.

Idag var jag in till praktiken för första gången på två veckor. Jag hade yngsta sonen med mig eftersom hustrun jobbade men han tyckte bara att det var kul eftersom han fick spela på plattan medan jag praktiserade. På väg tilltyg_kostym_emmaus_rutig_rosa praktiken så svängde vi inom Emmaus eftersom jag ville kolla om de hade rea. Det hade de men den fantastiska glencheck-rutiga kostym jag har spanat på ett tag var inte med på rean. Kostymen är fin men jag har inga tankar på att köpa den till ordinarie pris så det är bara att vänta och hoppas att de ska rea ut den.johan_kostym_emmaus_rutig_rosa

Innan Emmaus, när jag och sonen skulle ge oss i väg hemifrån så startade inte Fordhelvetet, det var för lite ström i batteriet. Med hjälp av startkablar och hustruns bil så gick den dock igång. De senaste två veckorna så har bilen bara gått korta sträckorstartkablar_ford_150 alternativt stått parkerad men jag tycker att batteriet borde klara det. Uppenbarligen gjorde det inte det. Skitbil!ford_sucks_a

Nåt som var bra idag var det paket jag fick från USA, en av dem som följer mig på YouTube har skickat lite tobak som tack och uppmuntran. Tyvärr så fastnade paketet i tullen så jag fick lösa ut det men tobak_t_hartleeftersom jag inte betalt nåt för tobaken så fick jag den ändå billigt. Det hade ju varit ännu bättre om den slunkit igenom tullen oupptäckt men alla mina tobaksförsändelser kan ju inte klara sig.

Det som ser ut som en salami är tobak i s.k. ”twist”-form, ett lite ålderdomligt sätt att bereda tobak på. Jag har inte testat twist-tobak tidigare så det ska bli spännande. Av det jag läst på nätet om just den här twisten så ska den vara väldigt stark, vi får se vad min förhållandevis nikotinovana kropp säger om den.

nornorIdag känner jag av att jag spänt mig många dagar på raken, först på grund av julhelgen och sen så kom ju Urd men bara nu inte Skuld och Verdandi kommer svepande också så ska det nog gå bra. Jag har ställt in praktiken på torsdag för att få två dagar på raken utan att ha något inbokat, dagar att ”bara” vara hemma på.

Var vänlig följ och gilla: