SMHI hade lovat regn hela dagen idag men under morgonen och förmiddagen hade vi solsken så hustrun och jag passade på att köra med Pirana. Hon visar inga spår alls av fånganfallet utan är hur pigg och glad som helst.

Senare idag ska en kompis till killarna komma hit för ett veckolångt besök. Killarna är exalterade medan jag är betydligt mindre uppspelt. Missförstå mig rätt – jag tycker det är bra, och viktigt, att killarna har kompisar här men jag vet också att mängden stoj och stök som barn genererar växer exponentiellt mot antalet barn som är inblandade. Jag befarar att det kommer bli en tuff vecka för mig, särskilt som jag inte direkt är i toppform till att börja med.

En bra sak som hänt den senaste tiden trots att jag är så trött och seg är att jag börjat läsa böcker igen. När jag var förkyld för nån vecka sedan så vilade jag mycket utan att sova och då kom läsandet över mig. Just nu läser jag två böcker, ”D-dagen” av Antony Beevor när jag ska sova och ”En bön för Owen Meany” av John Irving när jag tar det lugnt under dagen. Båda är bra men ”En bön…..” är en av mina absoluta favoriter så det blir mest läst i den.

Var vänlig följ och gilla: