Idag var jag tag_konstfram och åter till Göteborg och växlade barn med ungarnas mormor, det var sexåringens tur att få en vecka med mormor och morfar. Även om resan gick bra så var jag stirrig hela vägen. Innan vi kom hemifrån så hade mitt orosmaskineri dragit i gång och det malde på i stort sett hela tiden. Är man oroligt lagd så finns det hur mycket som helst att oroa sig för kring en tågresa och ett barnbyte. Vi skulle ju t.ex. hinna med att äta lunch i macka_kaffe_gtbgGöteborg också. För min del blev lunchen en mugg kaffe och en macka, pojkarna åt på Burger King. Den enda stund då jag var lite avslappnad var på vägen upp när konduktören hade kontrollerat våra biljetter. Göteborg var ju slutstation för tåget så när vi var ombord med giltiga biljetter så kände jag att jag hade gjort vad jag kunde för att resan upp skulle gå bra. Fast det höll ändå på att bli problem, inte med biljetternabiljetter_tag_20160228 men med bagaget. Hade inte sexåringen påmint mig så hade jag glömt hans resväska på tåget.

När vi skulle hem så strulade biljettköpandet för mig. Automaten ville inte sälja en ny biljett till mig eftersom jag nyss (drygt en timme tidigare) köpt en biljett med samma kort. Jag pratade dock med en i johan_corneliani_lock_2tågpersonalen och de talade om för mig hur jag skulle göra men det blev lite spring mellan biljettautomaten och tåget.

För resan försökte jag klä mig så att det skulle se ut som om jag hade just den kontroll på läget som jag saknade. Det blev den här utstyrseln, det jag gillar mest med den är kavajen från Corneliani och hatten från Lock & co. För att bryta av det prydliga i kläderna så hade jag min nya stora silverring i örat. Den håller snabbt på att bli en favorit.dvd_indiana_jones_temple_of_doom

Väl hemma så var nioåringen lite deppig och modstulen men när jag plockade fram den andra Indiana Jones-filmen, ”Indiana Jones and the temple of doom” så sken han upp. Vi tittade på den under kvällen (det blev middag framför TV:n).

duva_ringduvor_3Textmässigt lyckades jag inte få in de här två duvorna som jag fotade under fågelbordet i dagens blogginlägg men eftersom jag tycker det är lite roligt att ha duvor på besök så infogar jag bilderna. Först lyfte småfåglarna och sen duvorna. Efter en snabb googling så tror jag att det rör sig om två ringduvor eftersom de hade varsin vit fläck på halsen.duva_ringduvor_2

Var vänlig följ och gilla: