De senaste dagarna har morgonpromenaderna med Sigge varit fantastiskt fina, lagom kallt och den låga solen skapar vackra vyer. Nedan är några bilder från promenaderna idag och igår.Under promenaden igår så såg vi en tornfalk som jag också sett flera gånger tidigare i veckan, den verkar dyka upp på samma plats vid samma tidpunkt. Igår blev den tyvärr trakasserad av några kajor.Igår eftermiddag åkte hustrun, 14-åringen och jag ner till byn och strosade runt lite på Getinge julmarknad. Den var inte särskilt stor men det är ändå kul att några entusiaster orkar ordna den. Vi köpte inte mycket, blev bara ett pussel (begagnat).

Idag på eftermiddagen var jag och 14-åringen hos grannen med sportkanalerna och fikade. Det var inget särskilt som gjorde att vi gick dit – bara lite social samvaro tre introverter emellan… Eftersom jag är så insnöad på kläder just nu så klädde jag upp mig lite mer än vanligt för fikat. Både sonen och jag hade lång överrock på oss när vi gick dit.Grannen matar småfåglar precis som vi gör. Hans foderautomat sitter dock så till att den utgör ett lockande fotomotiv. Jag provade att både fota och filma fåglarna och filmsnutten blev mycket bättre.

Jag är väldigt trött idag eftersom jag tog min ”vid-behovsmedicin”, Alimemazin/Theralen, i går kväll. Den hjälper men den gör mig helt utslagen dagen efter. Jag hade dock en stark oro i kroppen i går (efter att ett missförstånd med hustrun kring pengar fått känslorna att rusa iväg) och kunde inte somna (har gått bra annars sista tiden) så jag självmedicinerade lite.

 

Det är dumt att små vardagskontroverser inte kan blåsa över för mig, de studsar runt i skallen på mig i timtal och gör att jag mår dåligt. Det är som att bli skjuten med en .22:a i skallen (d.v.s. samma kaliber som ett salongsgevär/grytpistol), kulan går in i hjärnan men förmår inte penetrera skallbenet igen så den studsar runt därinne och verkligen sabbar hjärnan. När jag är Theralen-trött så havererar hjärnan, jag klarar verkligen inte att få ihop tankarna. Jag kan inte heller lägga mig och vila eftersom benryckningarna hindrar mig från att somna.

Var vänlig följ och gilla: