taket_j_skugga_a

Idag har jag utmanat en av mina rädslor – höjdrädslan. När det stormade i vintras så lossnade flera takpannor, jag kunde enkelt lägga tillbaka alla utom en. Den takpannan låg så till att jag måste upp på taket och ta mig ner längs en ränndal för att komma åt att lägga tillbaka den. Jag har låtit den ligga och sagt till mig själv att jag tar den när vädret blir bättre. Vädret blir inte så mycket bättre än idag, fantastisktjohan_pa_taket_3 vårväder!

Jag tog mig därför upp på taket och lyckades faktiskt få takpannan på plats utan att ha sönder några andra takpannor. Till och med jag som är höjdrädd tycker att det är en fantastisk utsikt uppifrån taket.taket_utsikt_2

Vedhögen är väck! Det ligger kvar en del pinnar och skräp men veden är under tak. Nu kan jag ägna mig åt vedklyvning ett tag, det är betydligt roligare än att lava (fast jag måste ju så småningom lava allt jag klyver).vedhog_20150406_a

 

 

 

 

 

 

Var vänlig följ och gilla: