På bussen i går så hamnade jag bakom en kille som satt med skorna på sätet.johan_selfie_gubbjavel_2_a Sånt stör mig rejält (även om sätena inte är så fina som på bilden).bussaten_virkade_a Ser personen i fråga inte ut som om han (oftast är det killar) nyss muckat från Kumla så brukar jag säga till. I går så frågade jag killen om han inte trodde att sätet blev skitigt om han hade skorna på det. Han svarade bara ”vet inte”, tog ner fötterna och gav mig en blick som fullkomligt skrek ”Gubbjävel!!”

Jag lägger en del tid på att lava ved nu. När vädret är så fint som det varit den sista tiden så är det ganska skönt att hålla på med veden (så länge jag bara fokuserar på högen framför mig och inte tänker på all ved som ännu inte är kapad eller klyvd). Jag brukar lyssna på gamla avsnitt av STIL eller på en ljudbok (oftast nåt av Michael Connelly).stout_vedtrave_a Vanligtvis så håller Stout mig sällskap också.

I morse så var första gången jag såg nya tuppen ute i trädgården. Han gick där och krafsade lite försynt. tupp_w_ute_aHan var helt ensam men det förklaras av att alla fyra hönor hade klämt ihop sig i redet. En stund senare hade dock tuppen fått sällskap av en höna.

 

 

honor_trangsel_4_st_a1

 

 

 

Visitkorten har kommit! Jag är jättenöjd, fast jag vet inte riktigt när jag ska använda dem. visitkort_lev_aDet känns som om det viktigaste var köpet, att veta att jag har dem i plånboken. Det är lite samma känsla som att veta att jag matchat strumporna med slipsen fast jag har kängor på fötterna. Ingen kan se det men jag vet att det är så. Den vetskapen gör att jag rätar lite extra på ryggen. När det gäller användbarhet av visitkorten så kommer jag säkert ha större nytta av den digitala förlagan som jag kan ha som signatur i e-posten.Visitkort_i_mejl_a

skjorta_borrelli_aManolo, en av de mest etablerade svenska hemsidorna om klassiskt herrmode, har skrivit ”Bland skjortnördar är Luigi Borrelli ett närmast heligt namn. Tillsammans med Brioni och Kiton har det napolitanska familjeföretaget Borrelli sedan 1957 utgort spetsen för italiensk herrkonfektion.” Gissa vad jag köpte på Kupan i dag? Helt oanvänd dessutom – lappen med sömmerskans namn (de syr fortfarande med flera handsydda moment) hänger fortfarande kvar på skjortan!skjorta_borrelli_marke_a En ny Borrelli för 65 kronor = Fynd.

 

 

 

Dagens besök på Kupan blev inte sämre av att jag köpte en kavaj från BOSS i ett tyg från Ermenegildo Zegna,

boss_zegna_marke_aäven det ett plagg av mycket hög kvalitet (och bara lite dyrare än skjortan).

Det räcker inte med det, jag hittade en Crombierock också.crombie_dunn_marke_a Jättesnygg i kanonskick! Jag hade sånt flyt idag.

Även om alla plaggen passar mig så ska jag nog försöka sälja dem vidare i Göteborg. Jag har redan flera fina överrockar av jättebra kvalitet och det känns som om jag även ska försöka omsätta skjortan och kavajen i kontanter. Om inte annat så för att bättra på det finansiella läget. Jag köpte nämligen även ett par löparskor idag och de var inte precis gratis. 🙂 asics_bla_a

När jag var inne i Halmstad vid lunchtid så såg jag de här paddlandes på Nissan. Det måste väl vara ett vårtecken så gott som något?paddling_nissan_a

Var vänlig följ och gilla: