I går var jag i Halmstad och fick benen masserade, inte för att jag har nån specifik skada utan mer för att de känts lite slitna de senaste veckorna. Efter massagen så passade jag på att göra några ärenden på stan. Jag var bland annat in en sväng på Myrorna men hittade inget och så tittade jag in till en nyöppnad hattaffär, ”Håll i hatten”, som jag läst om i Hallandsposten. De hade knappt några filthattar men gott om kepsar och stråhattar. Där fanns några snygga panamahattar men trots att priserna var humana så kan jag inte riktigt rättfärdiga ett inköp av en ny hatt just nu, jag använder ju knappt de jag redan har. Gårdagens utstyrsel inkluderade dock en hatt. Kavajen jag hade i går, en Oscar Jacobson, är en av mina favoriter – med sina tre knappar är den hopplöst omodern men jag gillar den verkligen. Den är diskret men rutmönstret ger den ändå lite attityd.

När jag var i Halmstad så passade jag också på att köpa några vykort som jag tänkte skicka till IRA-fångar. Det senaste halvåret har jag tänkt skicka brev till några av fångarna på Irland (finns listor med deras namn och adresser på nätet) men jag får aldrig tummen ur men om jag siktar på vykort istället för brev så kanske det blir av. När jag skulle köpa korten så märkte jag att utbudet av vykort med Halmstadmotiv var väldigt begränsat, det måste väl gå att göra mer spännande Halmstadkort än de här?

När jag satt med pipan i går kväll så fick jag syn på vår igelkott. Den tassade över gårdsplanen och smög sen längs magasinsväggen innan den försvann mot baksidan. Kul att se att den klarat vintern!

Betty och jag har varit bort och tittat efter backsippor igen och även om den finns några som blommar så är det inte många. Ser inte heller en massa knoppar så det ser ut att bli ett dåligt backsippeår.

Var vänlig följ och gilla: