Vi har relativt varma dagar nu (om än blåsiga) men det blir ordentligt med frost på nätterna och när Betty och jag gick vår morgonpromenad i går så hittade vi en kopparorm som låg i skuggan och var nerkyld. Först trodde jag att den frusit ihjäl men när jag lyfte upp den så rörde den lite på sig så jag la den i solen i förhoppningen att den skulle få upp värmen.

En av grannarna, den äldre man som jag brukar titta på sport hos, fyller snart år så när jag var på Konsum och handlade häromdagen passade jag på att köpa present till honom. Det blev inget avancerat utan bara lite kaffe och en tidning om fotbollsallsvenskan (han är MYCKET fotbollsintresserad), våra presenter brukar ligga på den nivån. Han ska få grejorna på lördag men det är riskfritt att blogga om dem redan nu eftersom han aldrig är ute på nätet.

Jag har inget stort fotbollsintresse, håller slentrianmässigt på AIK, men jag följer inte matchresultat och tabeller mer än ytterst sporadiskt (vanligtvis inför besöken hos grannen). Lagsport är inte riktigt min grej numera (när jag var yngre så följde jag dock Allsvenskan och Elitserien) och det var nästan lite pinsamt att köpa en fotbollstidning – kändes som att kassörskan skulle få helt fel bild av mig, kanske tro att jag var en inbiten fotbollsfantast och av nån anledning kändes det lite genant. Jag var på väg att säga ”den är inte till mig…” när hon knappade in tidningen, typ som att jag köpt FIB-aktuellt eller nåt (var tvungen att googla den och FIB-aktuellt verkar fortfarande ges ut).

Jag har en väst (som jag gjort av en kavaj) som jag i ett halvår tänkt att jag ska ta in lite i ryggen eftersom den är lite för stor för mig. Jag har dock svårt att ta tag i det men idag så tog jag det första steget och nålade kavajen som jag vill ha den. Nå återstår bara att sy enligt nålningen och att tråckla ihop innerfodret som jag var tvungen att sprätta upp för att komma åt att nåla. Förhoppningsvis kan jag få det gjort under nästa vecka, har jag väl tagit det första steget så brukar jag kunna komma loss och avsluta mina projekt.

Var vänlig följ och gilla: