Jag är fortfarande inlagd på psyk (Avdelning 19)avdelning_19 men jag mår bättre nu. Inte bra, men bättre. Planen är att jag ska fortsätta att vara inlagd över helgen men åka hem på permission fredag kväll till söndag kväll. På måndag bestämmer vi sen om jag ska stanna kvar eller skrivas ut.

I går blev det bestämt att jag kommer ha en plats tillgänglig på avdelningen över jul. Jag skrivs in men kan sen vara hemma på permission så mycket jag känner att jag orkar. Jag tror att det är en jättebra lösning för både mig och min familj. Jag tycker att julen är en jobbig tid men på det här sättet så kan jag både fira jul med familjen och ha en möjlighet att dra mig undan om jag känner att jag behöver det.

När jag blev inlagd förra veckan så fick till att börja med bara gå ut en timme om dagen men nu är alla restriktioner släppta och jag har fri utgång. I dag är jag därför och hälsar på där jag gör min praktik. När jag är här så passar jag på att låna en av Socialförvaltningens datorer och göra ett inlägg i bloggen.

Avslutningsvis en bild på Halmstad. Jag tog den när jag promenerade på Galgberget för några dagar sen. Jag tycker den att den ganska väl beskriver hur min situation ser ut just nu – mörk och dyster men det finns ändå ljus.halmstad_vy_galgberget_20141206

Var vänlig följ och gilla: