Vi håller på att vänja oss vid att ha en kattunge i huset. Han verkar vara på ständig jakt efter tår att attackera eller byxben att klättra upp för. Han gillar också att busa bland sladdarna bakom datorn men vi tycker inte riktigt att det är en lämplig lekplats för en katt så vi har använt oss av en blomspruta för att förmedla det budskapet till honom. Det katt_i_sangen_3_averkar fungera bra (när vi är hemma i varje fall). Nattetid delar han säng med mig och min fru (mest med hustrun) men han sover även en del på min sida av sängen.

När jag var på terapin i går så framkom det intressant information. Ljusterapin som jag ska påbörja på måndag är inte vid några strötillfällen som jag trodde – den är varje vardag de kommande två veckorna (kl. 7-9). Förutom att det innebär många tidiga resor till Halmstad för mig så innebär det också att jag inte kan lämna ungarna på dagis och vid skolan. Nästa vecka är svärmor här så då kan hon ta dem men veckan därpå så får min fru lämna barnen.

Hönsen har fått utegångsförbud av Jordbruksverket. På grund avjordbruksverket_logga_a_150 fågelinfluensa i Tyskland, Holland och Storbritannien har Jordbruksverket bestämt att ”fjäderfän som hålls i kommersiellt syfte ska hållas inomhus och att hobby besättningar ska skyddas mot kontakt med vilda fåglar”. För att uppfylla det kravet så får hönsen inte gå ut alls.

När jag var i Göteborg i onsdags så köpte jag ett par hängslen med clips. Jag har bytt ut clipsen mot läderfästen för knappar så nu har jag ett nytt par fräcka hängslen.hangslen_utan_clips_a

I Göteborg så försökte jag också. lämna in ett par yllebyxor till försäljning hos Ragtime. Det var ett par Ermenegildo Zegna zegna_marke_stl_asom jag köpte för under femtiolappen på Myrorna så sent som i måndags. Ragtime ville inte ha dem med hänvisning till att byxorna var lite för vida (läs gubbiga) i modellen. Jag tycker ändå inte att de var ett dåligt köp eftersom jag i dag sytt om dem. I morse hade jag ett par lite gubbiga byxor med slag, i storlek 50 och nu har jag ett par 152:orzegna_omsydda_1_400 utan slag och med en ungdomligare profil (passar bra till nån som snart fyller 45). Jag har redan flera gråa byxor men för ett par Zegna finns det alltid plats. Frågan är bara vilket par jag ska plocka bort i stället.

Jag kan meddela att jordfelsbrytaren här hemma fungerar precis som den ska. Jag vattenkokareskulle koka upp lite vatten i eftermiddags och märkte inte att bottenplattan till vattenkokaren var blöt. När jag slog på apparaten så blixtrade det till i vattenkokaren och sen blev det mörkt i hela huset….. Jag gick ner i källaren och slog tillbaka jordfelsbrytaren som löst ut och då fungerade allt igen.

Var vänlig följ och gilla: