Jag har mått psykiskt och fysiskt dåligt hela dagen. Allt har känts DDR-grått och bihålorna har gett mig huvudvärk. Var mattheten kommit ifrån vet jag inte. Två händelser har dock stuckit ut på ett positivt sätt. Det var dels när jag klädde mig inför att åka in till terapin och dels bloggandet (inklusive idékläckning och fotograferande).

johan_selfie_spegelbild_1_400Jag har varit ”gubbigt” klädd idag. Gubbigt innebär för mig en löst sittande, grårutig, tredelad kostym, mörkblå överrock, portfölj, paraply och en Homburghatt. För att bryta av det gubbiga en liten, liten aning så körde jag med Doc Martens på fötterna.kostym_dr_m_a När jag stod och väntade på bussen så kände jag att jag fångat dagens stämning med kläderna. Jag hade ”the look”.

Idag försökte jag förnya formen för mina selfies genom att fota min spegelbild i fönster och johan_selfie_spegelbild_3_300

glasdörrar. Det gick väl sådär men det var lite spännande att försöka ta bilderna i smyg på apoteket. Att ta dem helt öppet vågade jag inte.

Det var ingen praktik idag eftersom sotaren var här och inspekterade brandsäkerheten kring vedpannan och kakelugnen. Han hade synpunkter på porten i pannrummet. Det är samma port sompannrum_port_a hans kollegor godkände för tio år sen och som sen dess inspekterats regelbundet. Nu var det ett problem att porten inte är brandskyddsisolerad (som resten av pannrummet är). En försvårande omständighet var dessutom att vi har djur (hönsen) i samma byggnad som pannrummet. Om hönsen medför att vi måste brandskyddsisolera porten så ”ryker” de. Jag tror därför att hönsen undanber sig sotarens omtanke.

Var vänlig följ och gilla: