Idag är en sån där dag då det är lättare att blogga än att duscha. Det är möjligt att jag är den enda som har såna dagar men ibland när jag är riktigt trött och nere så känns det som ett oerhört kraftprov att ta sig in i duschen. Jag vet att jag brukar känna mig bättre efteråt men jag kan ändå inte uppbåda orken att tvaga mig. Att sätta mig vid tangentbordet ger en helt annan och mer positiv känsla än att försöka ta mig in i duschen. Jag har inte mycket ork alls idag idag men när jag väl bestämde mig för att ändå försöka blogga så pirrade det ändå till lite av kreativitet inombords – allt var inte jämngrått.

Jag har varit trött och låg några dagar nu men igår så slog tröttheten till rejält. Så rejält att jag gick och la mig vid 18.30 för att sen, fortfarande trött, vakna 06.45 av väckarklockan. Det känns dessutom som att jag kommer kunna upprepa bravaden i kväll igen.

Idag skulle jag, hustrun och ungarna åkt in till den internationella matmarknaden på Stora Torg i Halmstad men jag har hoppat av. Hustrun och pojkarna ska åka in om nån timme men jag blir kvar hemma för att försöka samla krafter inför helgen. Planen är att vi alla ska åka till svärföräldrarna i morgon och jag vill egentligen följa med men just nu känns det inte som att orken finns där. Får vi bara saker och ting packade och kommer iväg så tror jag det blir bra, det är ju inte som att vi har ett späckat schema för helgen. Det är mest slappa, umgås och fika som står på dagordningen och även om jag inte känner mig överdrivet social så borde jag kunna klara av det.

Nu till nåt helt annat. Idag var en stor dag i 9-åringens liv, han gjorde sista dagen på fritids. Han ska vara hemma, eller hos mormor och morfar, till skolan börjar i augusti och när den drar igång så är det skolbuss hem på eftermiddagarna (precis som för storebror) som gäller. Det blir ett litet stressmoment för mig, eftermiddagarna riskerar att inte bli så lugna här, men jag tror att vi ska reda ut det.

Allra sist ett foto på pelletssugna lamm. När jag tittade till fåren igår så hade jag pellets med mig och lammen tyckte att det var jättegott!

Var vänlig följ och gilla: