Vi är hos svärföräldrarna just nu, körde hit under gårdagen lagom för att komma fram och se Sverige förlora mot England.
Stämningsläget är inte riktigt på topp just nu, dels är jag fortsatt trött och dels har jag drabbats av tandvärk. De senaste åren så har jag fått rotfylla flera tänder efter att fått inflammationer i dem genom sprickor som uppstått när jag bitit ihop käkarna väldigt hårt medan jag sov. Jag har skaffat en bitskena och det har hjälpt men nu tror jag tyvärr det är dags för en rotfyllning igen, jag har fått ett välbekant molande i en av hörntänderna i överkäken. När vi kommer hem igen blir det till att ringa och boka tid hos tandläkaren.
Det märks här att man inte riktigt haft samma torra sommar här som i Halland, här är både gräsmattor och beteshagar fortfarande gröna. Apropå beteshagar så har vi lämnat tillsyn av får och hästar till hon som har en häst inhyrd i stallet och jag är lite orolig för hur det ska gå. Det är inte det att jag tror att hon inte är kompetent att ta in och ut hästarna och titta till fåren, det är mer att jag oroar mig för att fåren ska tycka betet i hagen är för dåligt och få för sig att rymma. Jag tror att det kan bli bökigt för vem som helst som inte känner fåren att få ordning på dem om de är utanför hagen. Förhoppningsvis håller de sig på rätt sida staketet.
Dagens aktiviteter har hittills inskränkt sig till att fika och ta en tur i svärföräldrarnas kanadensare. Jag paddlade drygt en timme bara för motionens och sinnesfridens skull. Jag hade med mig kameran men det finns inget bildbearbetningsprogram på datorn här så fotona som fått representera paddlingen är inte så fina som de skulle kunna vara (sländan blir lite bättre om man klickar på den).Planen är att köra hem i morgon, eventuellt med lite sightseeing på vägen. Kanske Karlsborgs fästning.
Var vänlig följ och gilla: