I morse så var hustrun och jag igång tidigt (typ 8) och körde en sväng med Pirana. Vi var inte ute så länge men det var ändå trevligt. Vi körde bland annat förbi kvigorna som kom hit för några dagar sen och vi var fundersamma på hur hästen skulle reagera på kreaturen. Hon reagerade inte alls, kolugn om uttrycket tillåts, men kvigorna blev lite skrämda och for iväg.

Apropå kvigor så fick vi hit tre stycken till i går eftermiddag. De går i vår skogshage och hagen vi kallar för ”Skålgropshagen” (p.g.a. fornlämningar från bronsåldern). Jag tror att kvigorna kommer göra underverk på den sly som finns i de hagarna.

Hustrun och 11-åringen var in till Halmstad och handlade lite under förmiddagen. Jag ville inte trängas med folk så jag stannade hemma i stället, slog lite på säcken och började titta på ”Pulp fiction”. Jag har haft lite svårt för Tarantino men jag börjar faktiskt gilla hans filmer, även om jag inte riktigt förstår mig på allt han gjort. När familjen kom hem igen så visade det sig att de varit inom Erikshjälpen och fått med sig ett gäng dvd:er därifrån. En av filmerna, ”High road to China” vet jag att jag har sett men jag kan inte minnas vart jag såg den (handlingen är också höljd i dunkel). Först trodde jag att jag såg filmen på planet när jag åkte till USA på semester 1982 men enligt baksidestexten på fodralet hade den premiär 1983 så det kan jag inte ha gjort. Jag är dock tämligen säker på att jag någon gång, någonstans sett den.

Var vänlig följ och gilla: