I dag har jag varit förbannad en stor del av dagen. Det är verkligen inget jag rekommenderar, det tar rejält på krafterna. Ilskan började redan i morse när jag skulle lämna tillbaka jodhpursen jodphurs_myrorna_ajag köpte åt hustrun på Myrorna i går. Hon gillade skorna men de var för små så det var inget att be för. När jag köpte skorna så frågade jag expediten om det var öppet köp och fick ett jakande svar. I morse så sa en annan expedit att Myrorna slutat med öppet köp och att jag bara kunde få ett myrorna_halmstad_atillgodokvitto. När jag påpekade att jag muntligen fått ett annat besked så svarade hon att den expediten hade fel och att det faktiskt stod på kvittot att det inte var öppet köp. Men va fan, om en expedit säger att det är öppet köp så lusläser jag inte kvittot, särskilt som jag handlat med öppet köp på Myrorna tidigare. Det hela löste sig när en annan i personalen la sig i (efter att jag blivit lite högljudd) och sa till min expedit att hon skulle ge mig mina pengar tillbaka. Tyvärr så var jag redan ordentligt förbannad då och det tog ett tag för den ilskan att lägga sig.

Senare under förmiddagen satt jag med som moraliskt stöd när en vän hade ett möte med Försäkringskassan, FK_skylt_asin arbetsgivare och sin läkare. Utan att gå in på några detaljer så kan jag i varje fall säga att jag blev upprörd under mötet. Jag höll dock tillbaka det mesta av ilskan eftersom jag var där som stöd och inte för att vara en belastning. Ilskan efter mötet har tyvärr suttit i kroppen hela dagen. Att den inte gett med sig kan kanske bero på att mötet triggade en del negativa minnen från när jag satt i liknande möten p.g.a. min sjukdom.

På eftermiddagen så hade jag terapi och även då var jag arg. Jag har nog aldrig reagerat med ilska i strandgatan_20_aterapin tidigare men i dag så kändes det som att jag bara vill resa mig upp, skrika ”lämna mig i fred, jag vill inte ha er jävla hjälp!” och sen gå därifrån. Jag satt dock kvar och pratade om mina tankar och känslor istället för att gå. Mycket moget eller hur? 🙂 brod_strandgatan_a

Idag åt jag lunch på kafé Strandgatan tjugo för tredje gången den här veckan. De serverar jättegoda soppor och dessutom har de ett bröd som inte är av denna världen. Det är värt att gå dit bara för att äta brödet.

Efter lunchen så gick jag till Kupan i förhoppning om att göra plunta_20150903_ariktigt bra fynd. Efter att de haft rea så brukar de sälja ut delar av det som inte blev sålt för en väldigt liten peng, typ fem kronor. Mycket riktigt så fanns det flera korgar med femkronorsplagg men tyvärr så hittade jag inget som jag gillade. Jag köpte dock lite annat på Kupan, det blev en fickplunta (jag har letat efter en sån länge, ska dock bara ha mineralvatten i den), två skivor med Paul Simon och en dvd till barnen. Skivorna har jag på vinyl så jag vet att de är bra men det blir aldrig av att jag spelar mina LP-skivor längre. kupan_20150903_aDe här skivorna hamnar i bilen (tillsammans med en väldig massa andra) eftersom det nästan bara är där jag lyssnar på cd. Hemma så lyssnar jag mest via YouTube.

Var vänlig följ och gilla: