Det är fortsatt varmt men jag trotsade värmen och körde på med både väst och kavaj till praktiken johan_linne_uppkavladidag. Det fungerade bra på vägen in men på vägen hem så åkte kavajen av och skjortärmarna kavlades upp. När jag tog bilden på mig med uppkavlade ärmar så höll Stout på och rullade sig i sanden och jag kunde inte låta bli att knäppa några bilder på honom. Ibland verkar det vara himla härligt att vara katt. stout_sand_2

stout_sand_1Jag hann med en fotopromenad på förmiddagen och det var en kråka, lite mekanisk ogräsbekämpning och en humla som fångade mitt intresse. Ogräsbekämpningen skedde på en liten försöksruta en bit härifrån, kråkan tycker jag blev riktigt örnlik så kråka den är. Jag vet inte riktigt varför jag blivit så besatt av att foto flygande fåglar, det är ju inte så att jag är särskilt glad i flygning, jag är tvärtom väldigt flygrädd. Fascinationen för flygande fåglar och fotografering tror jag har nåt med det mjuka och flytande som finns i bilder på flygande fåglar.ograsbekampning_mekanisk_traktorkraka_som_lyfterHumlan jag fotade kämpade envist med att försöka flyga genom ett fönster, det gick inte så bra men jag gick därifrån i trygg förvissning om att jag fått minst ett par bra humlebilder. När jag sen tittade på fotona i datorn så upptäckte jag att humlan bara blivit en mörk klump. Jag blev lite besviken men efter att ha trixat lite med fotot så hade jag ändå en bra humlebild, inte så naturalistisk men ändå bra. Humlan fick en liten aura som jag väljer att se som den frustration humlan kände när den såg trädgårdsblommorna genom fönstret men inte lyckades ta sig dit.humla_mot_fonster_motljusHumörmässigt ligger jag kvar på ungefär samma låga nivå som igår fast det är lättare att ”flyta med” och inte fastna i det negativa när jag är ensam hemma eller på praktiken, det beror förmodligen på att stressmomenten är färre då.

Jag ringde Ragtime i Göteborg i dag för att kolla om de sålt kläderna jag lämnade in där i mars. Jag skaragtime_byggnad till Göteborg på ett seminarium nästa vecka och i samband med det så tänkte jag gå förbi Ragtime och hämta pengar och icke-sålda kläder. De hade sålt allt tre västar och två kavajer så det blir bara en kavaj att hämta ut (och lite pengar förstås). Att de lyckats sälja mina grejor lyfter alltid mitt självförtroende lite, det är väl min vilja att tävla i allt som slår igenom. Mycket sålt=framgång, lite sålt=misslyckandet.

.

Var vänlig följ och gilla: