När jag skrivit gårdagens inlägg upptäckte jag att det var mitt 100:e inlägg. Den 21 september skrev jag första gången på bloggen. Jag tycker att jag varit en ganska flitig bloggare sen dess.

Jag har ingen koll på hur många som läst eller läser bloggen. Det går att kolla upp sånt men jag har bestämt mig för att inte göra det. Jag misstänker att jag skulle göra en tävling av bloggandet om jag började räkna besökare. Jag vill skriva för att jag tycker det är roligt och för att jag mår bra av det.

Samtidigt är det givetvis så att jag hellre ser att fler läser än färre. Även om alla inlägg inte är på ”liv och död” så vill jag ju lyfta hur det är att må psykiskt dåligt. Jag tror att delar av det jag upplever även upplevs av många andra som mår psykiskt dåligt. Om jag fick önska att nån speciell eller några speciella läste bloggen så skulle det vara handläggarna på Socialförvaltningen i Halmstads Barn- och ungdomsavdelning. Jag har mött massvis med fördomar och okunskap om psykisk ohälsa där. Det vore också roligt om nån som mår dåligt läser bloggen och blir berörd.

Jag tycker det är jätteroligt att skriva bloggen men jag tycker också att det är skoj att försöka hitta bra bilder. Jag försöker att ta en del själv. Lyckas jag inte med finns det alltid en uppsjö av bilder på nätet. Jag vet inte vad som gäller kring upphovsrätt och så men jag lånar friskt. Skulle nån reagera får jag väl ta bort bilden i fråga. vickansdagar_comDen bästa bild jag lagt ut tycker jag är den med tjejen som vill dra till Narnia. Den fångar precis känslan av att vilja bort, att inte orka med längre.

En väldigt tråkig bild som jag såg på nätet i går är den till vänster (för mer info se här).rasistiska_irland_a Den visar på rasismen på Irland. Just den här bilden är tagen på Nordirland men det förekommer liknande skyltar på hela ön.

En lite trist avslutning på det 100:e inlägget. Jag kommer dock fira med glass ikväll!glass_sia_a

Var vänlig följ och gilla: