Det har varit en tuff dag idag.

Fm – Akuttid hos terapeuten, bra men skitjobbigt.

Em – Cafét på Clavis. Egentligen roligt men jag hade inte orken efter förmiddagen. Eftermiddagen avslutades med ett tandläkarbesök och en påbörjad rotfyllning. Jag var hos tandläkaren nästan två timmar, rejält mör efter det.tandlakare_a

Kvällen – Sydde i drygt en timme. Det var som med cafét, egentligen roligt men jag hade inte riktigt orken. Jag kände mig dessutom inte så pigg eftersom halva huvet fortfarande var bedövat (de fick lägga jättemycket bedövning eftersom den inte “tog” ordentligt). När jag väl kom hem så skulle ungarna i säng. Sen gick jag ut och slog på sandsäcken en stund eftersom min terapeut övertygat mig om att det var en bra övning att avsluta dagen med. Det var det nog. Medan jag stretchade så ringde nån jag bryr mig väldigt mycket om och berättade att hon är sjukskriven p.g.a. depression tills i början på januari. Blev lite sorgsen av det beskedet. Pratade med min fru om mitt mående – som resten av dagen, bra men jobbigt.

Just nu känns det som bilden nedan (vickansdagar.com):

vickansdagar_com

Missförstå mig rätt. Narnia är ingen symbol för självmord eller nåt sånt. Narnia är Narnia. Om ingen annan förstår bilden så tror jag i varje fall att min mellansyster gillar den.

 

Var vänlig följ och gilla: