Igår startade julsäsongen officiellt i Halmstad i och med julmarknaden på Lilla Böslid. Hela familjen var där och provsmakade oss runt bland utställarna, det blev en hel del ätet men inte så mycket handlat. Jag köpte dock lite rökt makrill som jag åt med en omelett (och smögensås) när jag kom hem, mycket gott.

Utflykten till Böslid gav mig en chans att klä upp mig lite, det blev manchester och tweed i julfärger. Även i torsdagskväll såg jag prydlig ut, då passade jag på att åka inom biblioteket i Halmstad medan sonen tränade dans. Torsdagens utstyrsel var inte så färgglad utan gick i brunt och grått, med en stor silverring i örat.De som känner mig vet att jag har anlag för hypokondri och den senaste sjukdomen som ”drabbat” mig är hudcancer. Sen dryga månaden har jag en ömmande knöl (en cm bred) på underarmen, först trodde jag att det var en finne men nu tror jag inte det längre. Jag vet inte vad det är men om man googlar ”hudcancer” så får man upp bilder som påminner lite om min knöl. Efter att ”doktor” Johan härjat runt lite på nätet så lutar jag åt att det i så fall rör sig om skivepitelcancer, jag ska försöka få en tid på vårdcentralen så att nån vars medicinska meriter överstiger mina (som inskränker sig till att jag ett tag var sambo med en tjej som läste till läkare).

Jag har många gånger bloggat om att jag vill försöka gå ner i vikt och att jag har svårt med det eftersom jag tröstäter. Nu verkar det som att jag inte enbart tröstäter i vaket tillstånd utan även när jag sover. Jag inte bara går i sömnen och äter, jag fotar i sömnen också. När jag tömde kameran inför det här inlägget så upptäckte jag att där fanns flera foton som av tidsmarkeringarna att döma var tagna efter att jag la mig i går. Ett av fotona är på min nuvarande favorit när det gäller tröstätande – fil med hemmagjord müsli. Jag har uppenbarligen varit uppe och vandrat i natt….. Orsaken till att jag inte minns nattens promenad är med all sannolikhet den sömntablett jag tog innan läggdags igår men det är ändå mycket obehagligt att inte ha koll på vad jag håller på med nattetid.

Var vänlig följ och gilla: