I går och idag har jag haft svårt att hålla mig vaken under ljusterapin. Jag har flera gånger nickat tilllivet_fran_den_l_s_a fast jag tittat på bra filmer. I går var det ”Road to Perdition” och idag såg jag Jack Nicholson briljera i ”Livet från den ljusa sidan”.

Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska se för film i morgon. Jag skulle vilja se ”Köpmannen i Venedig” (Med Al Pacino som Shylock)kopmannen_fr_v_a men det är risk att Shakespeare blir för mastigt klockan sju på morgonen. Ett mer fartfyllt alternativ är ”Snatch”, Brad Pitts snack och boxning bör ju kunna hålla mig vaken.

Vi har haft en påse med presentpapper från åttaårskalaset ståendes vid dörren ett tag (det är otroligt svårt att få med den ut till soptunnan). Katten har dock uppskattat vår senfärdighet, han har röjt runt medkatt_i_pase_1_400_a presentsnören och papper. I dag var han även in i påsen och härjade. Kattungar kan vara otroligt söta.

Jag har rensat hängrännor idag. Det var verkligen på tiden, de var smockfulla med löv och kastanjer.hangrannor_fulla_a Även fast det varit vingligt så har jag tidigare alltid stått på en trappstege när jag tagit bort löven. Efter fallet i Falkenbergs ishall i våras så har jag dock insett att jag inte riktigt tål smällar så bra som jag kanske vill tro. Jag valde därför att inte utmana ödet utan stod på en stege idag.stege_o_trappstege_a

Var vänlig följ och gilla: