I slutet på mars så köpte jag en skitsnygg linnekostym kostym_linne_brollop_apå nätet men kostymen lyser fortfarande med sin frånvaro. Jag har mejlat butiken (finns i New Jersey) flera gånger och bara fått ett kortfattat svar om att de inte skickat kostymen än. Inga svar på mina frågor om när de tänker skicka den eller varför det dröjer. Jag är inte orolig för mina pengar eftersom jag betalade med Paypal paypal_loggaoch de har en garanti som ger mig pengarna tillbaka om kostymen inte levereras. Jag är mest sur för att jag väldigt gärna vill ha kostymen, den är som sagt var skitsnygg. Får jag bara besked om att de inte tänker leverera så kan jag begära mina pengar tillbaka och köpa kostymen direkt från tillverkaren (lite dyrare, det var därför jag valde den här butiken).

I går mejlade jag butiken igen och jag hade en förhoppning om att de skulle ha svarat under natten kostym_brollop_kommentar_fb_amen så var inte fallet. När de inte svarat så lackade jag ur lite och gick in på deras Facebooksida och kommenterade och lämnade också en recension. Det är väl tveksamt om det har nån effekt, kommentaren verkar de redan ha tagit bort men recensionen är kvar. Hursomhelst så kändes det i varje fall bra att skriva av sig lite irritation.

Har jag inte hört av dem senast tisdag så tänker jag begära pengarna tillbaka. Sista året har jag handlat en del på nätet men det här är första gången jag råkar ut för nåt sånt här.bowling_disco

Idag har sjuåringen haft sitt bowlingkalas. Sonen var lite besviken för att några av de inbjudna inte kunde komma men jag tyckte att det var skönt att det inte var så många ungar att hålla reda på. Det låga deltagarantalet bidrog säkert till att jag klarade av hela kalaset grasparv_hangranna_1utan att ta nåt lugnande. För mig känns en sån sak jättebra, det är inte kul att behöva sedera sig när ens barn har kalas.

Gråsparvarna som häckar under taket utanför ”kontorsfönstret” har bråda dagar, det är ett väldigt flygande till och från boet.

Idag trodde jag att jag till slut lyckades fotografera sädesärlan som gäckat mig sen förra söndagen. Jag lyckades dock få fokus i bilden bakom sädesärlan.sadesarla_trad_suddigNär det gäller det misslyckade kortet på sädesärlan så försöker jag att ta det som en övning i att se att glaset är halvfullt, inte halvtomt. Dagens miss betyder ju att jag även under nästa vecka kan se fram emot spänningen i att jaga sädesärla med kameran.agg_litet_mindre

Tidigare så har jag visat ett foto på ett litet ägg som jag hittade inne i hönshuset, nu har hustrun hittat ett ännu mindre. Det här ägget låg ute i hönsgården så det kan ju vara en småfågel som värpt på fel ställe. Det stora ägget är ett vanligt “köpeägg”.

Var vänlig följ och gilla: