Ett tag i går eftermiddag så kunde man tro att Kriget kommit till Rävinge. Först smällde det rejält i Bårarp, ett stort dammoln syntes och sen kom en militärhelikopter susandes på låg höjd. Sakerna hade dock sin förklaring, och de hängde inte ihop. Smällen kom från stenbrottet i Bårarpsbergen och helikoptern deltog i den militärövning som nu pågår i Halmstad.Sigge och jag såg kriget som inte fanns när vi gick en sen eftermiddagspromenad. Orsaken till att promenaden var sen var att jag fick brännet utkört ur skogen igår. Jag var med och hjälpte till så gott jag kunde, drog fram stockar m.m.Oavsett hur mycket, eller lite, jag bidrog till utkörningen så var jag dock helt slut i går eftermiddag och kväll. Resultatet blev en andra dag på raken utan träning, idag bröt jag dock den negativa trenden när jag satte mig på träningscykeln efter att ha varit ute och sågat ved en stund. I morgon ska det vara sol och 9 grader varmt så då hoppas jag kunna komma ut och springa.Vi har sol idag också men inte särskilt mycket värme. Solen gjorde dock att fotograferandet blev lite roligare.

Var vänlig följ och gilla: