Jag brukar inte blanda mina sociala medier, d.v.s. visa saker från min engelskspråkiga YouTube-kanal här på bloggen men idag ska jag göra ett undantag. Jag lagade ju elstängslet i en av fårhagarna i går och i morse släppte jag ut fåren i hagen och jag gjorde en video om utsläppet. Det blev lite som ett äventyr för mig.

Som framgår av videon, om ni orkade se hela, så gick fåren direkt till det ställe som jag lagade i går men där blev det stopp. Efter en stund vände fåren och började beta i hagen och då tog jag en fika för att sen fortsätta mitt smygande på dem. En stund senare kom fåren tillbaka till den lagade delen av staketet och då gick jag fram och fotade dem med mobilen när de stod där och funderade över vad de skulle göra. Även denna gång vände de och började beta i hagen. Förhoppningsvis är det nu slut på rymningarna på ett tag. Vi måste dock titta över staketet i den hagen under vintern, ganska många stolpar behöver bytas och björnbärssnår och sly måste också röjas bort.

Var vänlig följ och gilla: