Trots att jag sov nästan tio timmar i natt så har jag varit trött hela dagen. På bussen in till Halmstad och praktiken så sov jag redan innan den lämnat Getinge.

Vårtecknen fortsätter att visa sig i Rävinge. I det senaste inlägget så var årets första vitsippa med, idag dokumenterade jag både årets första maskros och årets första sädesärla.

Gräset växer också så det knakar och jag tror att jag måste försöka få liv i gräsklipparen i helgen, fast det blir kanske inte väder att klippa i.Den här våren har jag tyckt att det varit få rovfåglar i våra trakter, jag har bara sett nån enstaka glada eller ormvråk. I går kväll så såg jag dock tre rovfåglar som cirklade över vår skog, när jag återkom efter att ha hämtat kameran så dock bara en kvar. Bilden blev väldigt mörk men jag tror det var en brun kärrhök.

När jag i förmiddags satt med min pipa och en brasa så lekte jag lite med elden. Det jag gjorde var att lägga på bark från körsbärsträd för att få lite ”sprutt” på brasan. Nog blev det sprutt på den alltid, det blev nästan lite för mycket av den varan men det gick bra.Jag lekte inte bara med elden idag utan också lite med kameran och det resulterade i de här bilderna.

Var vänlig följ och gilla: