Dagens inlägg inleds lite äckligt med en råtta som jag hittade när jag räfsade löv och kastanjer igår. Råttan låg död precis där jag skulle tömma skottkärran och som synes var det en ganska välväxt gnagare. Jag tyckte den låg lite olämpligt och försökte lyfta bort den med en pinne och då blev det tydligt att den legat där ett tag, både p.g.a. lukten och maskarna.Jag har inte bara ägnat mig åt lövräfsning och döda råttor de senaste dagarna. I förmiddags så åkte jag till Kvibille för att springa på deras motionsspår men efter bara hundra meter så vek jag av från spåret och började följa en skogsstig. Det fanns jättemånga stigar där men trots mitt dåliga lokalsinne lyckades jag följa en stig som till slut ledde mig tillbaka till startpunkten. Stigarna i Kvibille gav dock mersmak och jag tänker åka tillbaka och springa där igen. Efter att ha tittat lite på kartor över Kvibille så har jag också insett att Biskopstorps naturreservat ligger precis utanför Kvibille och i reservatet finns det gått om utmärkta leder som nog funkar bra att springa på. Plötsligt så öppnar det sig en helt ny värld av löpning för mig. Jag trodde jag var dömd att harva runt på slingan här hemma eller på elljusspåret i Getinge men det verkar ju finns gott om andra alternativ.

Apropå träning så fick jag inte så mycket träningsvärk efter rephoppningen som jag förväntat mig. Jag fick dock ont i knäna, det är nog så att hopprep inte är den bästa formen av träning för mig.

Det har inte hänt så mycket här de senaste dagarna. Jag försöker bara hitta lugn och en rutin som inkluderar träning, en pipa och nåt praktiskt här hemma (typ kratta löv). Det går sådär, jag har väl hittat nån slags rutin, även om den ofta bryts, men den ger mig inte alltid det lugn jag söker. På eftermiddagarna blir jag tyvärr ofta väldigt orolig och spänd.

Idag var en sån eftermiddag men just idag så tror jag att jag har en förklaring till oron. Jag misslyckades nämligen med att göra en pipvideo idag och det stressade upp mig. Jag ägnade nästan ett helt pipstopp åt att försöka få till vad jag ville ha sagt utan att lyckas. Jag pratar bra engelska men ibland räcker den ändå inte till, jag förmår inte uttrycka alla nyanser i det jag vill säga.

Var vänlig följ och gilla: