Lite bäng i bulan

Renoveringen av hallen fortsätter, både på insidan och på utsidan, och jag tycker att jag klarat den hyfsat bra hittills. Det är stressande att ha hantverkare i huset men jag har lyckats hålla mig till mina vanliga dagsrutiner och det är ett stort stöd. Snickaren vet inte om att jag är lite ”bäng i bulan”, det syns ju liksom inte på utsidan (inte mycket i varje fall….), och det gör att min lunchvila känns lite obekväm. Jag inbillar mig att han ska tycka att det är konstigt att jag har tid att ligga på soffan efter lunchen varje dag. Det är ju inte som att han kan missa det eftersom han ser in i både vardagsrum och sovrum när han jobbar med panelen på utsidan.

Vi har fått hem fem av förra årets lammskinn nu, ett är kvar hos Tranås skinnberedning och kommer senare. Vi lämnade inte så många skinn till beredning i höstas och vi har redan ett par spekulanter på gång så förhoppningsvis säljer vi skinnen ganska snabbt. Vi slaktade elva lamm och två ungtackor så det fanns ju många fler skinn att tillgå men vi beredde bara de finaste, vill inte bli sittande med en massa skinn som vi inte kan sälja.

Till sist några överblivna bilder.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/lite-bang-bulan/
Twitter
INSTAGRAM