goteborg_kanal_aI dag har jag varit i Göteborg och bytt barn. Det var inte så drastiskt som det kanske låter, sexåringen har varit hos mormor och morfar en dryg vecka och nu var det åttaåringens tur att vara där. För att underlätta lite för svärmor så åkte jag och äldsta sonen upp till Göteborg såjohan_gron_kavaj_ok_2_400 att bytet av barn kunde ske där, då slapp hon ta Öresundståget ner till oss.

När jag ändå var i Göteborg så passade jag på att gå till Ragtime. Jag hämtade ut lite pengar och en del kläder som inte blivit sålda. Jag hade också med mig en skjorta, ett par byxor, en mockakavaj och ett par sneakers och till min förvåning så tog de emot alltihopa. Det har aldrig tidigare hänt att de gillat allt jag haft med mig. Nu återstår att se om kläderna blir sålda, blir de det så är avkastningen helt i klass med en riskkapitalinvestering, sex gånger pengarna på tre månader. Problemet är bara att det är så små volymer, det blir mycket i procent men lite i reda pengar.

johan_selfie_nara_gron_kavaj_aJag försöker alltid klä mig lite extra snyggt när jag ska till Ragtime. De är ju i klädbranschen och ser därför på mig med ett tränat öga och jag vill väl försöka imponera lite. Idag hoppas jag att deras tränade ögon var nöjda med vad de såg, jag var i varje fall nöjd med hur jag såg ut. Och ja, jag matchade manschettknapparna med örhänget. 🙂

När jag är i Göteborg så brukar jag försöka köpa ett the_ring_logga_anummer av ”The Ring” men det blev ”Boxing monthly” den här gången. De hade ingen ”The Ring” på Pressbyrån, nästa nummer kommer till butiken först i morgon. Lite retligt men ”Boxing monthly” är ok, de har mer fokus på brittiska ochboxing_monthly_jul_15_a irländska boxare än ”The Bible of boxing” har, tidningen innehåller bl.a. en artikel om Belfastboxaren Carl Frampton.

Inför Göteborgsresan så var jag nervös och orolig. Jag var rädd att det skulle strula med biljettköpen, tågen eller hos Ragtime. Så fort jag gör nåt som inte är rutin eller vardag så blir jag superstressad, oron inför dagens resa började redan i går och gjorde att jag sov dåligt i natt.

Hemkommen igen så kan jag konstatera att resan faktiskt gick bra. Svärmors tåg var försenat men vi hade bra marginaler så det blev aldrig nåt problem. Jag kan dock konstatera att jag är väldigt ovan vid större städer. Jag känner mig verkligen som ”kusinen från landet”, det är folk, bilar och spårvagnarsparvagnar_a överallt. Särskilt spårvagnarna har jag problem med, jag tycker de kommer smygandes mest hela tiden och jag vet aldrig riktigt var jag har dem.

Var vänlig följ och gilla: