Förra veckan så var jag och en kompis och åt lunch på en Balkaninspirerad restaurang som heter S&M mat_sm_grill_bok_aGrill. Jag tyckte maten var god där men jag kunde intekiller_angels_a riktigt uppskatta den eftersom jag fokuserade helt på samtalet med mitt lunchsällskap. I dag gick jag därför tillbaka till S&M Grill och åt en lunch ensam. Medan jag åt så läste jag ”The Killer angels” av Michael Shaara, boken handlar om amerikanska inbördeskriget i allmänhet och slaget vid Gettysburg i synnerhet. Berättelsen är oerhört spännande (trots att jag vet precis hur det går) och persongalleriet är väldigt levande, det är förmodligen anledningen till att boken en gång i tiden fick Pulitzerpriset.

Egentligen borde jag ha stannat hemma i dag och inte åkt in till Halmstad och praktiken. Ekfällaren stockar_bankskivor_askulle komma i dag och jag borde ha hållit mig hemma för hans skull. Jag kände dock att jag behövde komma hemifrån, ta en avslappnad lunch tillsammans med en bra bok och sen göra min praktik och kanske även gå i nån secondhandbutik.

När det gäller ekarna så visade det sig att trädfällningen gick bra utan mig. När jag stod och lagade kvällsmat så knackade det plötsligt på dörren och då stod det två johan_selfie_myrorna_20150713_astycken där som berättade att de tagit ner och kört ut ekarna. Stockarna låg i vägkanten i väntan på vidare transport till sågen. Bra jobbat killar!

När jag skulle i väg i förmiddags så var jag pinsamt disträ. Jag kunde absolut inte hitta mobilen när jag skulle gå, jag letade frenetiskt men utan framgång. Till slut bestämde jag mig för att ringa telefonen och försöka lokalisera den med hjälp av ringsignalen. Det gick alldeles utmärkt, fast när mobilen började ringa så upptäckte jag att den låg i skjortans bröstficka.…..

Jag hann faktiskt förbi både Myrorna och Kupan idag. Det blev inga stora fynd men väl en byxgalge galge_woody_aoch en dokumentär om Woody Allen, ”Woody Allen – A documentary, jag har sett filmen tidigare så jag vet att den är bra.

Var vänlig följ och gilla: