I eftermiddags så tänkte jag att idag så har jag inget att blogga om, det hade inte hänt nåt som jag tyckte varningslampa_airbag_ford_2var värt att berätta om. Det var innan jag åkte till Lantmännen och Lettlandshjälpen i Slöinge…. På väg dit så märkte jag att varningslampan för airbagen lyste på instrumentbrädan. Jag provade att stanna, stänga av motorn och starta igen hatt_cowboy_svart_tilltygadmen det gjorde ingen skillnad, lampan lös ändå.

Jag gjorde mina ärenden i Slöinge, köpte bl.a. en rätt tilltufsad cowboyhatt på Lettlandshjälpen. Jag tror dock att jag ska kunna forma om hatten med hjälp av ånga. ford_verkstad_20160208

På väg hem så körde jag inom verkstan i Getinge och de kunde ta in bilen direkt och göra en felsökning på den. Datorn sa att bältessträckaren vid förarplatsen hade ett jordningsfel. För att de ska kunna följa upp det så måste de dock montera bort stolen så jag bokade in bilen på torsdag.

Det är alltid nåt med den där jävla Forden.

F – Fixford_sucks_2b

O – Or

R – Repair

D – Daily

 

Var vänlig följ och gilla: