I går så kroknade jag helt efter att jag hämtat ungarna på fritids. Jag vet inte om det var strulet med bilen som drog ur den mentala proppen eller om det var nåt annat. Trött blev jag hursomhelst. Jag la mig redan vid 19-tiden och vaknade 04.30 som en mycket piggare och gladare Johan. Efter att ha fodrat hästarna och tänt i pannan så gav jag mig på cowboyhatten från igår. Med hjälp av ett ångstrykjärn så kunde jag fräscha till den. Jag lyckades också ordna stuket på den, förebilden var Corb Lund, fast jag vågade inte vika upp brättet lika mycket som han.

hatt_corb_lund_1ajohan_corb_lund_hatt

Hatten är en Rockmount och det är ett relativt känt westernmärke, de gjorde t.ex. alla kläder till rockmount_markefilmen tens_hemma”Brokeback mountain”. Jag skäms lite för att säga det men när jag fick veta det så blev jag betydligt mer intresserad av att se filmen.

Jag körde pojkarna till skolan i dag och efter att jag släppt av dem så var jag till sjukgymnasten med min ömma vad. Domen löd på 2-4 veckors rehab och sen kan jag börja med lite lätt löpning. För att försöka skynda på läkningsprocessen så var jag senare på förmiddagen inom Claes Ohlson och köpte en TENS-apparat. Tanken är att jag ska applicera den på vaden morgon och kväll. Förhoppningsvis ska det ge resultat.

Jag har i flera veckor sett att det funnits en tillfällig butik som säljer dvd:er billigt i gallerian i dvd_perrier_when_we_were_kingscentrala Halmstad. Jag har dock aldrig tagit mig dit men efter besöket på Claes Ohlson så tittade jag in. Jag gick inte tomhänt därifrån, jag spenderade 34 kronor och för det fick jag “Perrier´s bounty” och ”When we were kings”. Den förra är en skruvad irländsk actionkomedi och den senare är en dokumentär om ”The rumble in the jungle”, Ali mot Foreman i Zaire 1974.The_Rumble_in_the_Jungle_poster

Under förmiddagen var jag också förbi Myrorna ochboots_scorett för en gångs skull så hade de gott om boots. Det fanns två par i min storlek och trots att de var ganska snygga så blev det ingen affär, de klarade inte mina högt ställda kvalitetskrav. Det fanns dock ett par boots som klarade de kraven, det var ett par boots_sendra_dambikerboots från Sendra, tyvärr var de i storlek 37.

Under eftermiddagen så var jag på praktiken, vanligtvis är jag väldigt digital där d.v.s. jag skriver sällan ut nåt utan lagrar all information i datorn. I dag var jag dock tvungen att skriva ut och kopiera upp lite material. Genast infann sig en bekant känsla från hur det var att jobba – kopiatorfrustration över en kopiator som inte vill samarbeta. Till slut lyckades jag dock överlista den trilskande maskinen. Även om jag svor över kopiatorn så var kändes frustrationen ändå positiv, på nåt sätt var det skönt att hitta igenkänningen från arbetslivet.

Var vänlig följ och gilla: