Sen jag bloggade senast så har jag haft en ”nära-döden”-upplevelse i form av en rejäl förkylning. I går vargodispase jag riktigt nere för räkning, det är det där med män och förkylningar…. Jag försökte bota förkylningen med mycket sömn och mycket godis (choklad och lakrits). Jag vet inte vilket av de två som hade effekt men jag mår i varje fall bättre i dag. Jag är långt ifrån frisk men ändå helt klart bättre.

Nåt som jag hann göra innan förkylningen däckade mig var att lägga ut en film om Donald Trump på my_message_to_potus_amin pip-kanal på YouTube. Filmen är en monolog där undrar lite över hans sätt att bete sig och ger honom lite råd på vägen. Råd som är tänkta att göra hans tid som president lite smidigare (för oss alla). Jag har inga förhoppningar om att Trump ska se filmen och även om han gjorde det så är det föga sannolikt att han ändrade sitt beteende.

Filmen fick en del kommentarer från amerikanska piprökare och det verkar som att den berörde Trumps anhängare starkast. Kommentarerna jag fick handlade dock inte så mycket om Trump som om hur dålig Obama varit och vilken korrupt kvinna Hillary Clinton är. Det som förvånade mig mest var påståendet om att Obama var en dålig president eftersom han var muslim i hemlighet och därför missgynnat de kristna i USA. Det finns verkligen massvis med knäppskallar på nätet.

De som kommenterade kom dock inte med några personangrepp på mig utan skrev alla att de tänktepipamnen_rasp_20170204 fortsätta prenumerera på min kanal trots min Trumpkritiska video. Det finns nåt lite fint i att pipintresset kan överbrygga såna enorma skillnader i politiska åsikter.

Mitt pipmakeri stannade av på grund av förkylningen men idag har jag tagit tag i det igen. Det är en go känsla när träbitarna börjar anta ungefär den form jag tänkt mig.

Till sist en bild på vår katt när han följde 10-åringens spel med spänt intresse.katt_spelar

Var vänlig följ och gilla: