Jag har ägnat en stor del av dagen åt att avsluta ändringarna på den rutiga kostymen. kostym_etsy_foder_armDe stora sakerna klarade jag av i går, idag har jag ägnat mig åt att förlänga och fästa fodret inuti ärmarna. Jag syr inte så snabbt för hand så det har tagit storage_wars_texaslite tid. Jag har suttit och sytt framför ”Texas storage wars”, jag vet inte hur många avsnitt jag sett under dagen.

Jag hoppas på varmt och sol i morgon så att jag inte behöver ha en rock över kostymen utan kan exponera Halmstad maximalt för den. Förhoppningsvis kan jag generera några leenden under dagen.

Idag kom mina Loblanboots, de är skitsnygga!boots_loblan_hemma Jag lekte med tanken på att ha dem till kostymen i morgon men mitt estetiska sinne satte stopp för det. Mina rödbruna boots matchar kostymen mycket bättre så jag får spara mina Loblans tills nästa vecka.

Apropå boots så hittade jag de här skönheterna på Etsy. Min storlek och allt – enda haken är priset, 35 500 kr (plus frakt, hur snålt är inte det).boots_dyra_35k_a

Känner ni er också gnälliga och besvärliga när ni påpekar fel på kvitton i affärer? När jag åkte in till ost_edamerGetinge för att hämta ut bootsen så passade jag på att handla också. Jag köpte bl.a. ost och när jag packat ner varorna så kollade jag kvittot och såg då att de slagit in fel kilopris på osten. Jag kände mig som en riktig gnällgubbe när jag påtalade det och fick mina 16 kronor tillbaka. Jag tror egentligen inte att kassörskan blev irriterad på mig men jag fick ändå en känsla av att vara väldigt besvärlig.

Var vänlig följ och gilla: