Två saker har dominerat min dag – att ändra min rutiga tweedkostym så den blir som jag vill ha den och johan_efter_mote_20160301ett möte på praktiken om stressen jag känner där nu.

Båda sakerna har gått bra men sömnaden var betydligt roligare än mötet som var ganska jobbigt, jag kände mig rätt urlakad efter det.

När det gäller kostymen så är jag klar med ändringarna av byxorna, de är längre och smalare nu. Vad det gäller kavajen så har jag längt ärmarna men det återstår lite finlir som att fästa fodret och knappar. Målsättningen är att bli klar med det i morgon och kunna inviga kostymen på torsdag.

Jag försöker spegla dagens sömnad med bilderna nedan, på den första bilden så är den ena ärmen längd men inte den andra. Resten av bilderna tror jag talar för sig själva.

kostym_etsy_kavaj_langningjohan_kostymbyxor_etsy_sidanjohan_kostymbyxor_etsy_sidan_andrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

johan_kostym_etsy_original_2johan_kostym_etsy_andrad_a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisa på FatVintage som sålde kostymen till mig har mejlat bilder på en annan kostym från samma ägare och skräddare. Den ser fin ut men den väcker inte samma habegär som den rutiga kostymen gjorde så jag avstår från att köpa den.kostym_randig_fatvintage_a

Var vänlig följ och gilla: