Igår grillade vi igen och den här gången testade jag att ha båda hundarna ut när jag gjorde det. Betty kan man ha lös kring grillen men Sigge vet man aldrig vad han kan hitta på så han fick vara kopplad. Han skötte sig dock utmärkt, var lugn och blev inte stressad. När kvällarna blir lite varmare så ska jag testa att ha båda hundarna med mig när jag sitter med pipan.

 

Under gårdagens pipstund så såg jag flera amerikanare och en MG (brittisk, den blå) köra förbi.Gårdagen förflöt huvudsakligen i stillhet för mig, jag sprang en sväng på förmiddagen och till min förvåning gick det riktigt bra. Under eftermiddagen fotade jag en lite, först en flock tranor (uppdelade på flera grupper) och sen både kreatur och backsvalor. Bilderna är klickbara.Eftermiddagspromenaden gick jag ensam med hundarna men på förmiddagen hade jag sällskap av hustrun. När hon är med så får Sigge jobba mer – inkallningar, gå fot och sånt. Fotot nedan är klickbart.Till sist två Siggebilder och en blomma (tror det är en lilja av nåt slag).

Var vänlig följ och gilla: