Det var regn under större delen av gårdagen men idag så har det hållit upp även om det är gråmulet. När jag promenerade med Betty i morse så luktade det så där gott som det gör ibland när det har regnat. Betty tyckte nog också att det luktade gott för hon nosade och sniffade en hel massa. Under promenaden så såg vi några tranor skrikandes flyga förbi, deras skrin skapar verkligen en speciell stämning – lite trolsk.

På terapin i onsdags så sa min terapeut att jag skulle försöka ha det lite roligt och försöka skratta i helgen. Hon sa också att jag skulle bada i havet som medicin mot ångest och nedstämdhet. Badet har jag struntat i men jag har försökt att locka fram skratt genom att se en del underhållande film. När vi pratade om helgen i onsdags så tänkte jag att jag skulle se några avsnitt av MASH (har fyra säsonger på dvd) men när jag i fredagskväll skulle ladda spelaren så hittade jag inte skivorna någonstans. Jag letade en stund innan jag gav upp och tittade på Engelska antikrundan i stället. I går kväll var jag återigen på jakt efter nåt komiskt att se och då kom jag att tänka på den brittiska komedin ”Trångt i kistan”.

Tyvärr visade det sig helt omöjlig att lokalisera filmen, jag letade verkligen men den fanns inte nånstans. Jag börjar fundera på om vi lånat ut den till nån? Mitt sökande var dock inte helt bortkastat eftersom jag hittade dvd:erna med MASH, de låg bakom en hoper andra DVD-skivor. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag la dem där. I brist på dråpliga begravningar att titta på så fick det bli MASH i går kväll i stället. Gott så.

Hustrun och barnen är hemma igen och det är verkligen skönt. Även om helgen gick bättre än förra veckan så tycker jag att det är strängt att vara ensam hemma. Betty var också glad att familjen var samlad, hon placerade sig strategiskt under eftermiddagens fika.

Var vänlig följ och gilla: